Over Insolia Inserts      
         
 
Op dit filmpje kan je zien wat er met je lijf gebeurt als je Insolia zooltjes in je schoenen hebt. De vrouw links heeft geen zooltjes in haar schoenen en rechts zie je dezelfde vrouw met dezelfde schoenen maar MET Insolia zooltjes.
   
         
Hoge hakken staan vrouwelijk en maken dat vrouwen eleganter lopen dan op platte schoenen. Helaas gaat dat vaak gepaard met ongemak. Niet altijd meteen maar zeker na een paar uur hebben veel vrouwen de neiging die prachtige hoge hakken uit te doen.

Er is echter goed nieuws:

Of je je nu haastig voortbeweegt tussen twee vergaderingen of je bent een avond lang aan het dansen, Insolia zooltjes zorgen ervoor dat je je net zo goed voelt als je eruit ziet.

Insolia zooltjes, een revolutionair product dat ontworpen is om het dragen van hoge hakken een stuk prettiger te laten zijn. Je kunt vele malen langer op schoenen met hoge hakken lopen zonder pijn in je voeten te krijgen.

Een uniek product dat de stand van je lichaam verandert wanneer je hoge hakken draagt. Bij het dragen van hoge hakken gaat je lichaam naar voren hellen om je evenwicht te bewaren en daardoor komt er zeer veel druk op je voorvoeten.

Er zijn veel producten verkrijgbaar die de druk opvangen en verzachten. Maar Insolia is anders. Met Insolia zooltjes gaan je voeten in de natuurlijke stand staan. Door middel van een gepatenteerde technologie verplaatsen de Insolia zooltjes je gewicht van de bal van je voeten naar je hielen. Hierdoor kun je een normale houding aannemen en kan je je voeten op de normale manier afwikkelen.

Het voelt aan alsof de hoge hakken die je aan hebt half zo hoog zijn als in werkelijkheid en je kunt er driemaal zo lang op blijven lopen dan als je zonder de zooltjes zou kunnen.

Nooit meer naar huis strompelen met je schoenen in je handen! Met Insolia zooltjes kom je net zo stijlvol thuis als je vertrokken bent.
    Voordelen
  • Herstelt evenwicht waardoor je je voeten normaal kunt afwikkelen

  • Betere lichaamshouding

  • Stevigere enkels

  • Minder druk op de voorvoet

  • Minder vermoeide benen en onderrug

  • Gemaakt van natuurlijke materialen en voorzien van een milieuvriendelijke antibacterieel zilver-ion technologie die ervoor zorgt dat schimmels en bacteriën zich niet kunnen ontwikkelen.

 
       
    Insolia zooltjes zijn ontwikkeld door de Amerikaanse Podotherapeut Dr. Howard Dananberg en een ruimtevaart-wetenschapper. Aan de ontwikkeling ervan ligt een jarenlang wetenschappelijk onderzoek ten grondslag.  
       
De zooltjes transformeren de binnenkant van schoenen met hoge hakken en verplaatsen het gewicht van de draagster naar achteren zodat zij veel prettiger kan blijven staan en lopen. In een schoen met een Insolia zooltje wordt de hiel als het ware omvat en tevens is de contact oppervlakte van de voet met de schoenzool veel groter waardoor de draagster het gevoel krijgt dat de hakken half zo hoog als in werkelijkheid zijn.

Ongeveer 25% van de druk die anders op de tenen en voorvoet zou staan wordt nu verplaatst naar de hiel.

Het effect van de zooltjes is het best te illustreren aan de hand van een voetafdruk.

Hieronder staan van links naar rechts: een afdruk van een voet in een platte schoen, een voet in een schoen met hoge hakken zonder Insolia zooltjes en van dezelfde voet en dezelfde schoen maar met Insolia.
 
         
 
     
Platte schoen Hoge hakken
zonder Insolia
Hoge hakken
met
Insolia
  In de platte schoen is de druk op de hiel
In de schoen met hoge hakken is de druk op de voorvoet

In dezelfde schoen maar nu met een Insolia zooltje zie je duidelijk dat het gewicht en de druk naar de hiel is verplaatst, zoals dat ook het geval is in een normale platte schoen.

Probeer het eens een dag of een avond uit en ontdek wat een enorm verschil een kleine verandering in je houding kan betekenen.
 
         
 
  Copyright 2012 Happy High Heels | info@happyhighheels.nl | Tel. 0343 - 412192 Dealer portaal